Niin se on taas mennyt yksi kokonainen vuosi! Aika on mennyt hurjan nopeasti ja paljon on sattunut ja tapahtunut ja moniin uusiin ihmisiin olen saanut tutustua ja kokoenut ja oppinut kaikkea uutta. Joulukin meni taas hurjan nopeasti, mutta siitäkin selvittiin taas syöden kinkkua ja muita jouluruokia ja nautimalla yhteisestä olosta läheisten kanssa. Uusi vuosikin meni ja raketit olivat mitä kauniimpia ja siinähän se meni kavereiden ja muiden ystävien kanssa juhlistaen ja yhdessä olemalla ja pitämällä hauskaa. Katsotaanpa sitten mitä tämä vuosi tuo tullessaan ((:

 

Joulu meni ja se vietettiin läheisten sukulaisten kanssa, mutta kohta onkin jo taas seuraava joulu. Lahjoja saatiin, enemmän mitä olin edes odottanut tai toivonutkaa ja olisi minulle kyllä vähempikin riittänyt. Lahjakortteja ja rahaa tuli, vaatteita, suklaata tietenkin aivan järkyttävän suuri määrä, en edes tiedä millä selviän niistä kaikista, joidenkin artistien levyjä, pari dvd:tä ja omaan harrastukseeni liittyviä tavaroita, mm. lentopalloon. Kinkkua tuli syötyä oikein kunnolla ja muitakin jouluruokia, ja kyllähän sitä kohta joutais ottaa kunnon liikuntakuuri jotta liikakilot kariutuisivat pois, mitä niitä nyt onkin kertynyt. Siispä kesäkuntoon ja pakkohan se on kun ripillekkin ensi kesänä pääsen, ja eipä se mekkokaan melkein päälle enään mennyt kun sitä kokeilin, mutta niskasta kiinni ja liikkumaan. Illalla saunoimme ja pelasimme perheen kesken vielä paria lautapeliä ja katselimme telkasta ohjelmia mitä nyt tulikin, aivan hullu määrä elokuvia eihän siinä muuta kerennytkään melkein tekemään kun telkkaa katselemaan. Ennen ruokaa kävimme hautausmaalla viemään haudoille kynttilät. Joulu sujui mukavasti ja kaikilla oli kivaa ja lunta senkun satoi vieläkin, ja ei se kovin nopeasti siitä loppunut, mutta kyllähän sitä jouluna pitää lunta olla! ;)



Siinä vielä kuva meidän pikku Maxista jouluna, rusetti kaulassa tottakai. Hieman tärähtänyt kuva, mutta ei se poika malttanut paikalla olla sitten millään kun oli kokoajan menossa saamiensa uusien lelujen perässä ja isojen herkkuluiden lumoissa se oli koko jouluaaton ja vieläkin on. Itse se pikkupoika pakettinsa avasi ja hyvin se sujui, kun intoa varsinkin riitti. Max on noin vuoden ja neljän kuukauden ikäinen tällä hetkellä ja rodultaan mittelspitz, yksi saksan pystykorvista, tempperamenttia kyllä siis riittää ja oma tahto on sillä pojalla kova, ja onhan hänellekkin kinkkua toki annettu ja nyt pari päivää sitten poika sai kunnon luun meidän kinkusta ja sitä se nyt on kalunnut innolla jo nämä pari päivää.



Nyt on sitten uusi vuosikin juhlittu ja seuraavaa vuotta eletään. Vietin alkuillan kolmen kaverini kanssa, kunnes tulin kotiin ja menimme hyvien perhetuttujemme luokse, juttelimme ja puhuimme kaikesta ja katselimme telkkaa ja minä olin heidän lastensa kanssa. Monet ampuivat raketteja, mutta minä olin päättänyt että en ampuisi yhtään, enkä itse raaskisi käyttää rahojani moiseen. Toisten ampumat raketit olivat kylläkin hohtavan kauniita ja niitä riitti koko illan ja loppu illasta saimme vielä lisää raketteja eräältä naapurilta jotka kaverini ampuivat. Ilta meni hyvin, eikä ulkonakaan loppujen lopuksi ollut edes kylmä ja siellä pärjäsi hyvin vaikkei pipoakaan päässä ollut. Olimme naapuruston kanssa tiemme kääntöpaikalla johonkin puoli kolmeen asti, kun päätimme kaikki hyvissä mielin lähteä nukkumaan ja odottamaan seuraavaa päivää. Enne lähtöäni toivotin vielä hyvät uudet vuodet kaikille ja lähdin sitten sisälle päin odottamaan huomista ja katsomaan mitä se tuo tullessaan. :)

Mutta huhhuh. Niin se vaan on, joulu ja uusi vuosi meni ja niin koko viime vuosikin ja kuinka ollakkaan, nyt on vuosi 2011 ja kinkkuakin vielä jonkin verran jäljellä. Niin se aika vaan menee, aivan kuin olisin juuri mennyt ensimmäiselle luokalle. Mutta uusi vuosi ja uudet kujeet, eikös se niin yleensä mene ;p uuden vuoden lupausta en ole vielä luvannut, mutta eiköhän sekin tule kohta puoliin tehtyä. Näin hieman jälkikäteen kuitenkin vielä kaikille hyvää uutta vuotta, ja muistakaa nauttia tästä vuodesta ja sen jokaisesta hetkestä. Aika menee, mutta sitä ei saa koskaan takaisin, joten tehkää se mitä pitää tehdä. Hyvää tätä vuotta siis kaikille! ((: